Trendek 2015

2015_esküvő_színek_rendezvény esküvő_színek_2015_rendezvény esküvői_színek_2015

Elmúlt a szilveszter is, eljött az új év! Remélem sokan vagytok akik már boldog menyasszonyként várjátok a tavaszt :) Íme nektek egy kis segítség mik lesznek a Dekorációs trendek 2015-ben:

Köszönet a cikkért a menyegzőlap.hu-nak.

“A tavasz típusú menyasszonyoknak jó hír, hogy az idén a virágokat illetően (is) a lágy pasztellszínek dominálnak. Hortenzia, jácint és orchidea halványzöldben, pasztell rózsaszínben, tulipánok és borsó! Igen, ez utóbbi talán meghökkentően hangzik, de igenis csodásan mutat egy friss, rusztikus kerti csokorban egy kunkorodó, zsenge szár hófehér pillangóvirágokkal.

A hagyományos virágokat kedvelő aráknak jó hír, hogy a klasszikus fehér virágok 2015-ben is nagyon trendik lesznek! A rózsák, kálák, hortenziák és liliomok talán sosem mennek ki a divatból. A tisztaságot, a harmóniát és az időtlen eleganciát jelképezik. A hófehér virágok mellé ajánljuk a zöld lágyabb árnyalatait mind a dekorációba, mind a csokor kiegészítő elemeiként.

Ha őszre tervezed a Nagy Napot, akkor sem kell aggódnod a kerti virágokat illetően! Az őszi erdő illatát csempészd esküvődbe páfrányokkal, gyűszűvirágokkal és csodás színekben pompázó levelekkel! Az őszi növények termését is használd fel! A csipkebogyó és a kökény remekül mutat az asztali dekorációban és a csokorban egyaránt. A vőlegény mellére tűzött bokrétában is visszaköszönhet, ráadásul a termések, ha kiszáradnak sokáig megmaradnak! A sütőtök pedig nem csak halloween-i lámpásnak jó! Igazán különleges faragások készíthetők belőle, pompás éke egy késő őszi esküvőnek.

A dekorációban a jól bevált asztali elemek mellett jönnek a függő részletek. A felfüggesztett bokréták nagyon elegánsak egy beltéri berendezés kiegészítőjeként. És praktikusak is, hiszen az asztalon több hely marad. Szabadtérre inkább a lámpások és lampionok mellé ajánljuk, akár füzéres elrendezésben is. Arra azonban mindenképpen felhívjuk a figyelmet, hogy a virágok ,,szavatossága” nem véges, ajánlott tehát a dekorációt a Nagy Napot megelőző éjszaka, vagy aznap reggel elkészíteni. Sok felesleges stressztől megszabadíthatjuk magunkat, ha dekorációs céggel készíttetjük el.

A szabadtéri esküvő mindenképpen rizikós vállalkozás. Sajnos már nem olyan hazánkban az időjárás, mint 5-10 évvel ezelőtt, amikor a nyár nyár volt, a tél pedig tél. Válasszatok olyan helyszínt, ahol rossz idő esetén van hová ,,menekülni”. Lehangoló a sárban cuppogó násznép látványa, arról nem is beszélve, hogy a drága menyasszonyi ruhád is tönkremehet! A hideg pedig a legmelegebb hangulatú menyegző hangulatát is elrontja… Sok étterem és hotel ajánlatában szerepel vészforgatókönyv, így minden eshetőségre lesz megoldás.

A benti esküvőn is vannak buktatók, ám mindenképpen pozitívum, hogy kint bárhogy tombol a vihar, odabent nyugodtan vigadhattok. A dekorációt illetően számítsunk a már említett dologra: a virágok hamar kezdenek hervadni, ami nagyon lehangoló látvány. Ezt megakadályozhatjuk akkor is, ha nincs lehetőségünk aznap díszíteni. Tovább marad szép a dekoráció, ha szellőztetve van a terem és vizet permetezünk a bokrétákra. Arra viszont kiemelten figyeljünk, hogy ne kapjanak huzatot a virágok!

2015-ös trendszínek:Halványkék, halványrózsaszín,lágy citromsárga, Pisztácia zöld, élénk türkiz, gyöngyrózsaszín,Orchidea lila, levélzöld, cseresznyefavirág, karamell

A trendszíneket persze bártan mixelhetitek, hiszen nem jó, ha egy szín harsog mindenhonnan. A nyugatról érkezett trend, vagyis, hogy borítsanak mindent virágok, 2015-ben kiemelt figyelmet kap. Mindenhol, de tényleg mindenhol bokréták, szálas virágok, koszorúk és különleges dekorációs elemek. A fantázia szabadon szárnyalhat, a lényeg, hogy ,,virágos” legyen a jókedv! “