Bemutatkozás

“A valóságot nem tudjuk megváltoztatni.
Változtassuk meg tehát a szemet,
amely a valóságot látja.”

Nikos Kazantzakis

Engedje meg kedves idelátogató, hogy pár szóval bemutatkozzam, ki vagyok, és mivel foglalkozom. Schellné Kecskeméti Anna , okleveles esküvő és rendezvényszervező vagyok.  Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat, és hogy most ezt olvassa. Remélem, elnyerem tetszését és együtt dolgozhatok Önnel egy izgalmas, csodás eseményen.

Magamat egy örök álmodozó, kreatív és egyben végletekig precíz emberként írnám le. Dolgoztam közgazdászként, majd a szállodaiparban, foglalkoztam ipari elektronikákkal, sminkiparral, egy esküvői ruha szalont is menedzseltem, de végső soron a marketing tanácsadáson át jutottam el oda, hogy a családi vállalkozásban dolgozó,  főállású rendezvényszervezővé váltam.

Gyermekem születése után egyre inkább megértettem mi az igazi boldogság ami energiával tölt fel, megkívánva az alkotni vágyást. Megvalósulhatott az álmom, hogy  a rengeteg inspirációt, amit nap mint nap a kislányomtól és a környezetemtől kapok, a munkámba fektethetem. Felhasználhatom a kreativitásomat és a szervezőkészségemet oly módon, hogy az mások számára is elhozza a várt végeredményt, a varázslatos pillanatokat, egy maradandó élményt. Valamit, ami nem hétköznapi, mert benne van a szeretet és a csoda.

Célom alkotni, folyamatosan haladni a trendekkel. Újítani, fejlődni a régi értékek megőrzésével. Tudásommal Önöket segíteni, életüket könnyebbé téve a szervezés során, mai rohanó világunkban. Segítségemmel és profi, megbízható partnereimmel bármilyen eseményt életre szóló élménnyé varázsolunk.

Engedjék meg, hogy részese legyek utazásuknak, mely alatt közösen megszervezünk egy nagyszerű és páratlan családi eseményt. Minden szakmai tudásommal, külföldi és belföldi munkatapasztalatommal azon leszek, hogy az Önök számára fontos nap, legyen az esküvő, születésnap, babaváró vagy bármilyen más alkalom, életre szóló emlék legyen.

Kövessék hát oldalamon az eseményeket, tekintsék meg ajánlataimat, és „Lássuk másképp a világot”!

Tisztelettel:

Schellné Kecskeméti Anna